Geen speciale metingen

Universeel verband Orlett MS 96 is geschikt om de buik te houden en de rug te ontladen tijdens de zwangerschap, het kan ook worden gebruikt na het aanspannen van de buik, waarbij de interne organen vóór de zwangerschap in dezelfde positie worden bevestigd.

Een dergelijk verband moet afzonderlijk worden gekozen, er zijn verschillende maten, hoewel het met behulp van bevestigingsmiddelen van Lipuns zo nodig kan worden aangepast.

De kit bevat gedetailleerde instructies voor correct gebruik en indicaties voor het dragen.

Waarschijnlijk, tevergeefs, schrijven de huidige artsen het dragen van verbanden aan iedereen voor, het is niet voor niets dat de instructies een lijst met indicaties geven voor het dragen, en gewone zwangere vrouwen moeten niet wachten op een wonder.

Orlett-bandage voor beoordelingen van zwangere vrouwen

Orlett®-verband voor zwangere MS-96, prijs 1700 roebel.

van Orlett® voor zwangere MS-96.

Wie heeft het geprobeerd? Ik twijfel aan de keuze, want er is geen ervaring op dit gebied. dus ik hoop op ondersteuning.

Mobiele applicatie "Happy Mama" 4.7 Communiceren in de applicatie is veel handiger!

Inhoudsopgave:

Ik weet het nog niet, ik wil mijn arts hierover martelen... Ze heeft zelf niets gezegd tijdens het laatste bezoek... En hoe bepalen ze welke presentatie? Door echografie? Of door aanraking ??

En waar is Smolenka ?? Tot nu toe heb ik het alleen in een online winkel gevonden... En kun je het proberen op ??

:)) Marina, maar heb je je de naam van de winkel herinnerd? En ik ben bang van wel - ik kan het niet vinden! En hoe lang werkt deze wonderwinkel?

En vertel het me alsjeblieft, en dan wordt het zelfs eng voor me, ineens word ik erg krap

Mam zal niet missen

vrouwen op baby.ru

Onze zwangerschapskalender onthult u de kenmerken van alle stadia van de zwangerschap - een ongewoon belangrijke, opwindende en nieuwe periode in uw leven.

We zullen u vertellen wat er met uw toekomstige baby en u zal gebeuren in elk van de veertig weken.

Geen speciale metingen

Universeel verband Orlett MS 96 is geschikt om de buik te houden en de rug te ontladen tijdens de zwangerschap, het kan ook worden gebruikt na het aanspannen van de buik, waarbij de interne organen vóór de zwangerschap in dezelfde positie worden bevestigd.

Een dergelijk verband moet afzonderlijk worden gekozen, er zijn verschillende maten, hoewel het met behulp van bevestigingsmiddelen van Lipuns zo nodig kan worden aangepast.

De kit bevat gedetailleerde instructies voor correct gebruik en indicaties voor het dragen.

Ik heb mijn Orlett-verband niet heel lang gedragen. Deze constructie beviel me niet, natuurlijk werd het pas duidelijk na de aankoop en enige tijd van het gebruik van het verband.

Het is een feit dat je niet in een verband kunt zitten, en zelfs als je echt wilt gaan zitten, zal hij in de maag rusten, omdat hij onder de maag door gaat. Ik begrijp dat zoiets is om te lopen, niet om te zitten, maar het was belangrijk voor me om te gaan zitten en te rusten.

Het dragen van Orlett MS96-verband is geen gemakkelijke taak, het vereist training en vaardigheid en een ander horizontaal oppervlak, omdat u alleen maar een verband hoeft te dragen tijdens het liggen, om niet te strak aan te spannen. De twee van ons en de zwangere vriendin waren op zoek naar een manier om het correct aan te doen om het beloofde lossen van een vermoeide rug te voelen. Dus het was niet mogelijk voor ons om dit te voelen)

Waarschijnlijk, tevergeefs, schrijven de huidige artsen het dragen van verbanden aan iedereen voor, het is niet voor niets dat de instructies een lijst met indicaties geven voor het dragen, en gewone zwangere vrouwen moeten niet wachten op een wonder.

Op zichzelf is het verband orlet ms96 zeer hoge kwaliteit, rechte lijnen, geperforeerd weefsel voor luchttoegang, aangenaam aanvoelend en voor het lichaam.

Orlett-bandages en -korsetten

Orthopedische producten voor de wervelkolom en gewrichten, medische verbanden

Het gebruik van orthopedische producten van verschillende gradaties van complexiteit is vereist bij de behandeling en revalidatie van 90-95% van de patiënten met een trauma, neurologisch en neurochirurgisch profiel, wat neerkomt op 4,5 miljoen mensen per jaar. Tegelijkertijd wordt slechts 16% van de behoeftigen voorzien van orthesen.

We zien onze missie in het leveren van hoogwaardige orthopedische producten die voldoen aan de hoogste eisen van zowel de professionele gemeenschap als patiënten.

Bandage gekocht bij 32 weken zwangerschap. In de cabine stierven ze uit en probeerden ze geruime tijd door. Het lijkt goed te hebben gezeten, de maat was goed gekozen. Ik begon huizen te dragen voordat ik naar buiten ging - ik kan hem niet op het lichaam zetten, zelfs barsten! Ze draaide hem ondersteboven (waar ze het advies van meisjes las), het leek gemakkelijker te hebben gezeten. Ik ging wandelen. Nou ongemakkelijk me! Ik begrijp niet wat mijn krivorukost is. Hij drukt aan beide kanten op mijn voeten, het is zelfs niet prettig om te lopen. Helemaal alleen, en voel alleen het linkerbeen en dan rechts. Ik heb geprobeerd het iets hoger te brengen. Beter worden, maar niet comfortabel. Ik kocht een verband voor 2670 roebel, vast overtuigd in de noodzaak. Voordat ik naar buiten ga, fronst ik me niet altijd en kleed me niet aan. Misschien past de maat niet, misschien groeien mijn handen daar niet vandaan, ik weet het niet. Van de profs: de rug is echt lichter en ondersteunt de maag, lijkt niet zo zwaar. Ik kleed me in de buikligging, wat ook niet handig voor me is. Over het algemeen is de indruk verwend. Ik begrijp dat het ding zeer noodzakelijk is, maar iets dat ik met haar communicatie heb gedaan, is niet gelukt.

Ik kocht een verband op ongeveer week 27.

In eerste instantie probeerde ik op FEST (600rub) in "Kinderen", ik besefte dat het helemaal ongemakkelijk was, smal, het drukte van alle kanten, hard.

Ik ging naar de orthopedische salon, waar ik werd opgepikt door een Duitse zwangerschapsriem ORLETT (1770 roebel). Hij vergeleek met de FEST alleen hemel en aarde. Zacht, comfortabel, stevig gefixeerd, maar het drukt nergens op.

De eerste keer kon het niet dragen. Na de zomer is het moeilijk om te wennen aan warme kleding, zelfs aan een soort van bevestigingsriemen. Het verband drukte de hele tijd, het was ongemakkelijk. Zoals het ooit sterk trok het tandvlees en de onderbuik pijn doen.

Maar toen mijn heupzenuw in week 34 kneep, kwam het verband heel goed van pas. Ik waardeerde meteen de voordelen van wandelen en reizen. Stevig fixeert de spieren van de rug, houdt de buik zachtjes vast. Als je je goed kleedt (in buikligging), kan je nergens iets knijpen.

Dergelijke verbanden zijn comfortabel om te dragen in het koude seizoen, dus ze zijn niet zichtbaar onder de kleding, maar in de zomer weet ik niet eens hoe de meisjes lopen.

Ik raad u aan om geen geld te sparen voor dergelijke dingen, het is beter om te veel te betalen dan om twee keer te betalen. En zonder een verband van huis overal! U hoeft de sacrale wervelkolom en het meel dat hierbij hoort niet te knijpen!

Orlett

Orthopedische producten voor de wervelkolom en gewrichten, medische verbanden

Fabrikant Rehard Technologies GmbH (Duitsland)

Het gebruik van orthopedische producten van verschillende gradaties van complexiteit is vereist bij de behandeling en revalidatie van 90-95% van de patiënten met een trauma, neurologisch en neurochirurgisch profiel, wat neerkomt op 4,5 miljoen mensen per jaar. Tegelijkertijd wordt slechts 16% van de behoeftigen voorzien van orthesen.

We zien onze missie in het leveren van hoogwaardige orthopedische producten die voldoen aan de hoogste eisen van zowel de professionele gemeenschap als patiënten.

Vanwege het feit dat ik na 17 weken werd bedreigd. de nek stond op een kier, ze zeiden dat ze een verband moesten dragen. De gynaecoloog adviseerde Orlett als comfortabeler. Nadat ik met orthopedische dingen naar de salon was gegaan, kreeg ik de keuze tussen een orlett en een verband van een Letlands bedrijf (ik herinner me de naam niet). Natuurlijk, het Duitse verband is twee keer zo duur, maar ik werd omgekocht door het feit dat hij na de bevalling kan worden gedragen en stijve ribben op zijn rug heeft.

Nadat ik een korset thuis op proef had gesteld, besefte ik dat het hard was. Deze zeer ribben verhinderden normaal te zitten. Maar het is belangrijk om te onthouden dat artsen niet adviseren om in een verband te zitten. Daarom was ik thuis, zonder hem, en toen ik ergens heen moest, trok ik een verband aan en voelde ik me zeer op mijn gemak.

Mam bracht me nog een verband, maar het was smal en erg elastisch. In de orlett-bandage vond ik de veerkracht en stijfheid ervan erg prettig. Mijn rug stopte me zorgen te maken en, dichter bij de geboorte, was ik erg gered van de belasting van de bekkenorganen.

Het is waar dat mijn maag te veel is gegroeid en helemaal aan het einde van de termijn droeg ik het elastische, ongedwongen verband van mijn moeder. orlett op mij niet langer geconvergeerd).

Na de bevalling hielp het verband ook, al leek het me dat deze starheid er al niets mee te maken had.

Ik denk dat het verband me ook geholpen heeft op tijd te baren, mijn rug en bekken te ontlasten. Als je het verband meet, probeer dan te gaan zitten, misschien ben je te ongemakkelijk.

Ik zag dat sommige tekortkomingen aangeven - het is liggend gedragen, maar het is belangrijk om te weten dat een verband voor zwangere vrouwen alleen in buikligging mag worden gedragen!

Een verband voor zwangere vrouwen is een must en dit klopt! Zodra een buik verschijnt (in mijn 28e week), is er ondersteuning nodig! Ik koos voor de Orlet-brace, ik nam de kleinste maat (maar ik was groot), mijn maag was echt niet groot, maar ik wilde het toch ondersteunen tijdens het wandelen en mijn rug van de belasting redden. Het dragen van een verband moet beter liggen en strakker zijn, het zal geen schade toebrengen aan het kind, het is speciaal ontworpen voor zwangere vrouwen, maar de huid zal de huid beter redden van striae dan crèmes en oliën! Ook hield ik van dit verband omdat na de bevalling het voldoende is om het aan de andere kant te leggen en de maag te verminderen, wat nodig is zodat er geen verzakking van de inwendige organen is, omdat tijdens de zwangerschap de organen worden verplaatst en dan is het nodig om de maag aan te spannen zodat alles valt naar hun stoelen! Ik denk dat dit verband het geld waard is en meer dan eens zal dienen! Het kan online worden besteld of worden gekocht in een apotheek of op de afdeling van alle orthopedische accessoires.

Bandage gekocht bij 32 weken zwangerschap. In de cabine stierven ze uit en probeerden ze geruime tijd door. Het lijkt goed te hebben gezeten, de maat was goed gekozen. Ik begon huizen te dragen voordat ik naar buiten ging - ik kan hem niet op het lichaam zetten, zelfs barsten! Ze draaide hem ondersteboven (waar ze het advies van meisjes las), het leek gemakkelijker te hebben gezeten. Ik ging wandelen. Nou ongemakkelijk me! Ik begrijp niet wat mijn krivorukost is. Hij drukt aan beide kanten op mijn voeten, het is zelfs niet prettig om te lopen. Helemaal alleen, en voel alleen het linkerbeen en dan rechts. Ik heb geprobeerd het iets hoger te brengen. Beter worden, maar niet comfortabel. Ik kocht een verband voor 2670 roebel, vast overtuigd in de noodzaak. Voordat ik naar buiten ga, fronst ik me niet altijd en kleed me niet aan. Misschien past de maat niet, misschien groeien mijn handen daar niet vandaan, ik weet het niet. Van de profs: de rug is echt lichter en ondersteunt de maag, lijkt niet zo zwaar. Ik kleed me in de buikligging, wat ook niet handig voor me is. Over het algemeen is de indruk verwend. Ik begrijp dat het ding zeer noodzakelijk is, maar iets dat ik met haar communicatie heb gedaan, is niet gelukt.

Ik kocht een verband op ongeveer week 27.

In eerste instantie probeerde ik op FEST (600rub) in "Kinderen", ik besefte dat het helemaal ongemakkelijk was, smal, het drukte van alle kanten, hard.

Ik ging naar de orthopedische salon, waar ik werd opgepikt door een Duitse zwangerschapsriem ORLETT (1770 roebel). Hij vergeleek met de FEST alleen hemel en aarde. Zacht, comfortabel, stevig gefixeerd, maar het drukt nergens op.

De eerste keer kon het niet dragen. Na de zomer is het moeilijk om te wennen aan warme kleding, zelfs aan een soort van bevestigingsriemen. Het verband drukte de hele tijd, het was ongemakkelijk. Zoals het ooit sterk trok het tandvlees en de onderbuik pijn doen.

Maar toen mijn heupzenuw in week 34 kneep, kwam het verband heel goed van pas. Ik waardeerde meteen de voordelen van wandelen en reizen. Stevig fixeert de spieren van de rug, houdt de buik zachtjes vast. Als je je goed kleedt (in buikligging), kan je nergens iets knijpen.

Dergelijke verbanden zijn comfortabel om te dragen in het koude seizoen, dus ze zijn niet zichtbaar onder de kleding, maar in de zomer weet ik niet eens hoe de meisjes lopen.

Ik raad u aan om geen geld te sparen voor dergelijke dingen, het is beter om te veel te betalen dan om twee keer te betalen. En zonder een verband van huis overal! U hoeft de sacrale wervelkolom en het meel dat hierbij hoort niet te knijpen!

Orlett-bandage voor beoordelingen van zwangere vrouwen

Prijs: 1795 roebel

Prijs: 1795 roebel

Verband voor zwangere MS-96 Orlett universeel

Indicaties voor gebruik van een verband voor zwangere vrouwen:

- Ondersteuning voor de buik in het 2e en 3e trimester van de zwangerschap tegen de achtergrond van lumbale wervelkolomziekten die zijn ontstaan ​​tijdens of vóór de zwangerschap.

- Voor patiënten met grote magen en / of abnormale hernia's van de voorste buikwand.

Toepassing: 's morgens liggend op een verband leggen, voor het opstaan. De hele dag door gebruikt

Actie: een verband voor zwangere vrouwen vermindert de belasting van de onderrug, compenseert de belasting van de voorste buikwand.

Bovendien: het verband voor zwangere vrouwen is vervaardigd volgens de chloorvrije technologie, die het mogelijk maakt de slijtvastheid, levensduur en aantrekkelijkheid van het uiterlijk van de producten te vergroten.

Zorg voor een zwangerschapsdressing: gebruik een handwas bij een temperatuur niet hoger dan +40 ° C om het product te ontsmetten. Gebruik geen chloorhoudende schoonmaakmiddelen en bleekmiddelen. Machinewas kan het verband verpesten voor zwangere vrouwen. Niet weergegeven centrifugeren, drogen uit de buurt van verwarmingstoestellen en direct zonlicht.

Fixatiegraad: gemiddeld

Maatbereik van een verband voor zwangere vrouwen.

discussies

Orlett - reviews over verbanden, korsetten en orthesen van het merk Orlett

93 berichten

Zonder een verband mogelijke complicaties. En ze zijn ontstaan, in de vorm van meositis (ontsteking van de musculus rectus abdominis). Maak je geen zorgen, het is niet bijzonder eng. Eenvoudig, voor zover ik begreep, deed de spier pijn van buitensporige, onbekende spanning. Zoals na een training.

Het verband werd al gekocht na de benoeming van een polikliniekarts en op advies van een apotheker.

Nu helpt het veel. Drie dagen na het dragen van het verband is het ongemak verdwenen.

Nu ligt altijd niet ver weg, met verhoogde belasting kun je snel dragen.

Verbandbedrijf en in een bedrijfsdoos. De prijs is ook niet klein. Maar het ding is niet altijd overbodig in het huis, en soms gewoon noodzakelijk.

Zit op de afbeelding op dezelfde manier als in de foto op de verpakking: deze is wit en kan daarom gemakkelijk vervuild raken. Dit kan worden aangegeven als een minpuntje. Je kunt wissen, maar ik heb het niet geprobeerd. Dit zijn groene vlekken. Het weefsel, dat direct natuurlijk is voor de maag, is aangenaam, lijkt op gaas en heeft ademende spleten op het hele verband. Het is comfortabel voor langdurig dragen. Blijft klittenband aan.Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen.Na elke operatie aan de buikholte, zelfs zuinig, wordt het verband weergegeven. Ik weet niet waarom nu artsen vergeten te waarschuwen.

Orlett /

10 oktober 2015 om 15:50 uur

Orlett lendekorset

Ik had een zeer snelle geboorte en zelfs de vrucht was 5 kg. Als gevolg - de verplaatsing van de wervels en knijpen van een soort van zenuw. Er was een sterke slap op het linkerbeen, pijnlijke, vermoeiende pijn, bewegingsbeperking.

In de orthopedische salon werd ik geselecteerd als korset.

Werd direct na de procedure gedragen, terwijl het lichaam ontspannen is. En altijd in de ochtend, zonder uit bed te komen. Bewaarde het bij de hand. Ik ben er alleen thuis binnengelopen, omdat je het niet lang kunt dragen, je wordt moe. En op straat kleed je je niet zomers aan - verstevigende ribben kijken door. Ik werd ongeveer 2 maanden behandeld in een handleiding. En geleidelijk verdwenen alle pijnlijke symptomen.

22 november 2014 om 09:19 uur

Ondersteuning tijdens zwangerschap.

13 oktober 2015 om 00:49 uur

Abdominale bandage heeft veel geholpen

24 februari 2014 om 07:05 uur

Toen zijn rug onlangs "gedraaid" was, kwam de riem opnieuw te hulp. Hij droeg een aantal dagen en ging erin liggen. De verbetering kwam sneller dan normaal.

De riem zelf is erg krachtig. Hij is breed. Vastgemaakt met een groot klittenband. Genoeg om het om de taille te wikkelen. Houdt het lichaam goed vast. Het is niet goedkoop. Ongeveer 2 duizend

Onlangs heeft schoonvader een geschenk gemaakt. Al vele jaren heeft hij een zeer problematische rug. Gaf een riem van dit bedrijf, maar twee keer zo duur. De riem is ongeveer hetzelfde, maar er zijn enkele beugels. Ik weet zeker dat het handiger is.

Ik heb geen wantrouwen getoond))

10 april 2015 om 16.59 uur

Kraag Orlett voor halswervels, beoordeling

6 maart 2013 om 07:53 uur

29 mei 2015 om 18:35

Met cervicale osteochondrose.

6 maart 2013 om 15:19

Zal helpen om terug te keren naar de service.

20 februari 2014 om 19:12 uur

Niet alleen was het erg warm in hem, maar ik moest er ook een luier onder doen om de naad niet te beschadigen en om afvallen te voorkomen, het was ook vreselijk ongemakkelijk.

Ik droeg het nog steeds terwijl ik lag, maar het was niet erg prettig om in een pilaar te lopen, te staan ​​of te zitten. Ja, en damesschoenen zitten er behoorlijk ongemakkelijk bij. In de zomer was het nog steeds niet zo moeilijk, en in het koude seizoen was het al een echt probleem.

Was gemakkelijk, maar veranderde al snel in een soort accordeon.

Ik moet de hele tijd een verband dragen, ik heb een oude hernia na een galblaasoperatie, maar ik kan mezelf niet dwingen dit korset te dragen.

5 september 2013 om 07:41 uur

6 maart 2013 om 09:25 uur

Orlett-verband - kies verstandig.

Maar helaas kon ik het niet dragen, ik was er erg ongemakkelijk in, mijn dochter mocht niet dragen en dragen, hoewel ze alles goed leek te doen en zich volgens de regels kleden zonder iets te knellen. uiteindelijk bleef hij bij mij om in een onberispelijke nieuwe vorm te liggen. Nog steeds leugens. Verliet dit verband bij de tweede baby, maar deze keer kon ze zich er niet aan aanpassen. Ten eerste was de maat al een beetje klein, en zelfs met het gevoel dat ik gewoon een soldaat was: buig je niet voorover of trek geen schoenen aan. Daarom kocht ik een goedkoop verband bij een apotheek die driemaal goedkoper is dan Orletta, voor 500 roebel (moedercomfort) en ik ga door zonder te stoppen, zonder klachten en ongemakken. Juist nu voelde ik alle voordelen en de vreugde van het dragen van dit wonder van aanpassing.

Moederschapsband Orlett MS-96, pre- en postpartum * +

Het aantal bonuspunten wordt bepaald volgens de regels van het bonusprogramma. ?

Levering opties:

Wij accepteren online betaling

Kleur: beige, wit

* Het verband is gemaakt van duurzame elastische stof.

* Vast met een veilige klittenbandsluiting. Extra trekjes met "klittenband" reguleren de spanning van het verband en dragen bij aan de juiste positie van de foetus.

* Draag verband, luchtdoorlaatbaarheid en vochtdoorlatendheid zijn kenmerkend voor het verband.

* Stof is niet chemisch agressief en veroorzaakt daarom geen allergische reacties.

* Verband 's ochtends opgelegd, liggend, voor het opstaan.

* De hele dag gedragen.

* steun de buik in het 2e en 3e trimester van de zwangerschap

* normaliseert de positie van de foetus

* ondersteunt de maag optimaal om overmatige uitrekking van de spieren en huid van de buik te voorkomen

* vermindert de tijd om de normale spierspanning en de buikhuid te herstellen na de bevalling

bandages

# 21 qwerty74

Bericht is bewerkt Qwerty74: 19 mei: 12

advertentie

# 22 save_yourself

# 23 ilaiza5_Elena

Een verblijfsvergunning ontvangen

# 24 arisha mama

# 25 kabouter in galoshes

# 26 arisha mama

# 27 kabouter in galoshes

# 28 arisha mama

# 29 Begolka

# 30 Eugene :)

# 31 arisha mama

# 32 Safonechka

Een verblijfsvergunning ontvangen

# 33 MariTim

Moderator oktober 2013

# 34 Eugene :)

# 35 Tushkan

# 36 MariTim

Moderator oktober 2013

Bijgevoegde bestanden

  • image.jpg237,71K 1 Aantal downloads:
  • image.jpg236,36K 2 Aantal downloads:

# 37 Eugene :)

# 38 qwerty74

# 39 lusha11

# 40 Tushkan

Simatrik, in de vorm van een broek, gaf er ook een, je moet het proberen

Lusha11, de rug moet worden beschermd, wees voorzichtig, het zal nog steeds van pas komen voor ons.

Aantal gebruikers dat dit onderwerp leest: 1

0 geregistreerd, 1 gast, 0 verborgen

Live forumthreads

dankzij mij voor 11 dpp zei de dokter sdavvt

iepurashu, Kristin, wel, als dat zo is, dan ben ik zooooooo sorry. Zo moeilijk te krijgen.

iepurashu, Kristyush zeker van de medische onderbreking. Praat met de dokter. Ik heb iets.

Populaire blog-items

Interessante foto's in de galerij

Kliablu - 's ochtends,' s avonds - ik zie wat ik wil zien, of is het, ja?

Ik ben met je in de ruimte: t8313: ik stond op je te wachten: smilie_girl_321:

Nou ja, zoiets. rustig de eerste screening bereikte, sliep Lala. Vrede me het feit van afwezigheid.

Belangrijkste bibliotheekartikelen

De realiteit van het moderne leven is zodanig dat elk jaar alleen het aantal getrouwde stellen toeneemt.

Ben je een moeder van een tweeling? Je bent een gelukkige moeder! Je hebt twee stinkende toppen, twee paar van je favoriete ogen.

Denk aan onvruchtbaarheid? Hoewel we vaak aan hem denken... "Waarom ik?", "Wanneer ben ik al?", "Voor wat mn.

Bandage Orlett MS-96 universele prenatale en postpartum - Bewaar mijn zwangerschap. Ik raad iedereen aan om zwanger te raken.

waardigheid

tekortkomingen

gegevens

In april vorig jaar hebben ze me in het ziekenhuis gestopt om te sparen. Diagnose - hypertonie van de baarmoeder. Velen met deze diagnose worden vrijwel de gehele zwangerschap in het kraamkliniek uitgevoerd en velen hebben geluk - ze voelen zich uitstekend en kunnen zelfs niet aannemen dat het niet zo eenvoudig is om een ​​kind te krijgen.

Ik kwam in het ziekenhuis in de richting van de prenatale kliniek, ik kwam zelf. Ik lag daar een week en ik voelde me best goed: ze stopten in de druppelaar, ik ademde de drukkamer in met zuurstof. Ze schreven me op de vooravond van de meivakantie. Maar na een paar dagen begon ik weer mijn onderbuik te trekken, alles was gebald, mijn rug begon pijn te doen. Over het algemeen voelde ik me veel erger dan voor het ziekenhuis. Ik wilde niet terugkomen, vooral om daar te liggen tijdens de vakantie. Iedereen weet toch wel dat in het weekend en op feestdagen meestal alleen artsen op afroep aanwezig zijn. En ik maakte een afspraak met een zeer goede gynaecoloog, voor een betaalde consultatie. Ze vertelde me dat ik hypertonie heb vanwege het feit dat ik geen verband draag. En mijn maag is al groot.

Ze adviseerde me aan Orlett. En ze zei dat vandaag de dag het beste verband is voor zwangere vrouwen. Er zijn twee soorten. Ik heb Orlett MS-96 voorgeschreven:

Vinden dat het niet erg gemakkelijk was. Omdat het wordt verkocht in orthopedische winkels of in grote apotheken. In winkels voor zwangere vrouwen is dat niet zo. Ik ben het in elk geval nog nooit tegengekomen en ik heb 1,5 jaar geleden hierover geen informatie op internet gezien.

Ik kocht het dezelfde dag, toen een grote orthopedische salon werd geopend in de buurt van het huis. De cabine mat het volume van de buik en pakte de grootte van het verband op, wat bij mij past met betrekking tot verdere groei. En ik kocht het in de 19e week van de zwangerschap. Er is zo'n groot bereik:

Ik voelde me bijna onmiddellijk veel beter, kon meer afstand lopen dan normaal. Trillen van pijn en abrupt steken in de buik stopte geleidelijk aan. In de toekomst moest ik nog steeds speciale pillen drinken, zodat de toon niet ontstond. Maar over het algemeen ben ik erg tevreden met dit verband.

Een bijkomend voordeel van het verband is dat het na de bevalling kan worden gedragen. Om de buik kleiner te maken.

En dit is de indicatie voor gebruik in een meer uitgebreide versie:

Het verband wordt uitgegeven 2 bloemen: wit en beige. Ik had beige. En ik denk dat dit de meest optimale kleur is, omdat je het niet elke 2 dagen hoeft te wassen:

Over het wassen: volgens de instructies moet je het handmatig wassen, wassen in de machine is verboden. Al geruime tijd gewassen volgens de regels. Maar dan in de wasmachine. Maar maakte geen gebruik van spin. Ik denk dat hij zijn functionaliteit niet heeft verloren. Behalve uiterlijk. Verscheen na het wassen van de spoelen:

Maar ik associeer dit met het feit dat het gekartelde deel van het velcro in contact was met het materiaal van het verband. En dus deed het hem pijn.

Het verband voor zwangere vrouwen moet worden gedragen terwijl ze met gebogen benen liggen. Op het verband zijn er speciale riemen die extra fixatie en ondersteuning bieden:

Ze bevestigen helemaal aan het einde.

Ik had een probleem met het op het werk zetten nadat ik naar het toilet was gegaan. Degenen die nu een kind verwachten of al zijn bevallen, weten dat ze 10 keer vaker dan normaal naar het toilet willen gaan. Omdat het kind op de blaas drukt. Dus soms moest ik het dragen in een halfzittende positie of staan. Afhankelijk van waar je naar het toilet moest rennen.

discussies

Orlett - reviews over verbanden, korsetten en orthesen van het merk Orlett

93 berichten

Orthopedische producten voor de wervelkolom en gewrichten, medische verbanden

Fabrikant Rehard Technologies GmbH (Duitsland)

Het gebruik van orthopedische producten van verschillende gradaties van complexiteit is vereist bij de behandeling en revalidatie van 90-95% van de patiënten met een trauma, neurologisch en neurochirurgisch profiel, wat neerkomt op 4,5 miljoen mensen per jaar. Tegelijkertijd wordt slechts 16% van de behoeftigen voorzien van orthesen.

We zien onze missie in het leveren van hoogwaardige orthopedische producten die voldoen aan de hoogste eisen van zowel de professionele gemeenschap als patiënten.

Ik heb onlangs Orlett-producten ontmoet. Hoewel over het merk zelf een lange tijd gehoord. Mijn rug doet veel pijn, en hier, niet lang geleden, of beter gezegd, afgelopen weekend hebben we een ongeluk gehad. Gelukkig was alleen de auto beschadigd, maar we waren gewoon erg geschokt op het moment van de botsing.

Het resultaat van de door het ongeval veroorzaakte cervicale wervels. Ik moest naar de chiropractor gaan. Na een bezoek aan de dokter, op zijn advies, nam ik een halsband voor de nek van een vriend. Hoewel ik nu begrijp dat het noodzakelijk is om voor mezelf permanent te kopen, omdat het echt fruit oplevert.

Ik draag thuis een halsboord van Orlett, 's avonds om vijfentwintig minuten, dit is de derde dag. Ik kan niets zeggen over mondiale resultaten, maar ik weet zeker dat de halsband me helpt, de belasting van de cervicale wervelkolom lichter maakt, zelfs voor een tijdje.

Wetende dat ik een keizersnede had, zorgde ik voor de keuze van een postoperatief verband. Ik had niet eens een vraag met de definitie van een bedrijf - natuurlijk Orlett! De beste verbanden die door velen en mij ook zijn getest.
Na zwangerschap en bevalling hebben vrouwen die een keizersnede hebben ondergaan, of die een buik hebben die te lang is uitgerekt tijdens de zwangerschap, een gebruikelijk universeel verband, zoals deze, zal uitzonderlijk ontoereikend zijn omdat het de buik niet volledig bedekt, maar slechts een deel (en gewoon de maag eruit valt onder en boven het verband, sorry voor de details). Daarom is voor post-operatief verband na herstel in de kortst mogelijke tijd nodig.
Orlett heeft twee soorten dergelijke verbanden:
Bandage chirurgisch op een buikwand (30,5 cm), een kunst. AB-412
en het verband postoperatief op een thorax het 2e paneel, vrouw, een kunst. AB-206 (W)

Ze verschillen alleen in hoogte. Daarom zou ik de tweede aanraden aan meisjes met een klein postuur en iemand die 174 of hoger is (zoals in mijn geval), ik raad zeker de eerste optie aan - 30,5 cm

Voordelen van het verband:
- zeer dun en duurzaam materiaal, elastisch, niet "eiken", past goed op de figuur, wat erg belangrijk is - ADEMEND materiaal - de huid transpireert niet, transpireert niet, zelfs niet in hitte en tijdens het liggen
- uitstekend fixeervermogen van limoenen die tijdens het dragen niet verschuiven en barsten
- gemakkelijk te reinigen - wasbaar op een delicate was
- vanuit functioneel oogpunt is het onvervangbaar in de postpartumperiode: het houdt de buikspieren vast, helpt hen weer normaal te worden en in het verband is het veel gemakkelijker om te stijgen in de eerste dagen na de operatie.
minimaliseert pijn

Het verband is onzichtbaar onder kleding, het ziet er erg esthetisch uit!

De kosten van 1600-2000 p.

Lieve vrouwen, word niet moe om te bellen - spaar niet voor gezondheid en schoonheid, pas goed op jezelf, je figuur! Alles ligt in jouw handen.

Ik begon het verband ongeveer 25-30 weken te dragen, toen ik op een gekke snelheid begon aan te komen. Het werd heel moeilijk om te lopen, ik had een grote meid en de gewichtstoename (in totaal meer dan 20 kg) beïnvloed. We wonen op de vierde verdieping zonder lift, LCD op 20 minuten lopen (er is een bus, maar rijdt eenmaal per uur), de rug begon pijn te doen. In het begin droeg ik niet altijd een verband, maar aan het einde van de zwangerschap kon ik niet zonder hem lopen. Hij verdeelde de lading perfect opnieuw, zijn rug deed veel minder pijn en over het algemeen werd het veel gemakkelijker om te lopen.

Het is noodzakelijk om het liggend aan te kleden, om het heel eenvoudig te maken - om een ​​vliegpapier te bevestigen. Dit verband heeft extra klittenband die de maat regelen. Het achterste deel is breder, goed ondersteunt de onderrug. De laatste weken van mijn zwangerschap kwamen in de herfst-winter en ik kan mijn ademhaling niet ten volle waarderen, maar volgens mijn gevoelens "ademt" hij vrij goed. Ik leg het op een dun shirt, omdat de stof niet zo zacht is en kan wrijven. Vanwege het kleine formaat, interfereert het niet met naar het toilet gaan (ik had eerst een ander verband, met veterschoenen - ik moest het af doen).

Ik weet niet of hij beïnvloed heeft, maar sinds ik hem draag, heb ik geen hypertonie (en hij heeft me bijna de hele zwangerschap gevolgd). En de schoppen van de dochter werden gemakkelijker overgebracht (ze was erg rusteloos, ze gedroeg zich, vooral aan het eind, soms draaide ze me).

Na de geboorte kan het ook worden gedragen, maar op de een of andere manier werkte het niet. Tijdens de bevalling gooide ik 13 kg weg (ik begrijp niet hoe het gebeurde) en nadat ik werd ontslagen uit het kraamkliniek, werd het verband erg groot voor mij. En er was geen speciale behoefte aan.

Het is duur. Ik weet het niet precies meer, maar we hebben er 1,5 tot 2 duizend voor gegeven. Maar ik heb geen spijt van hen. Vooral sindsdien heb ik het gemakkelijk verkocht.

Voor mij was dit verband gewoon redding.

Na de operatie had ik een verband nodig om de buikwand te behouden, zodat de chirurgische hechtdraad beter genas. In het begin dacht ik erover te besparen en het niet te kopen, maar toen besefte ik dat het niet erg handig was om mezelf met een luier om te doen. Als ik dan in het ziekenhuis rustig kon slapen en thuis, was de belasting al groter en had ik betrouwbare ondersteuning nodig. Zomertijd was een ander argument tegen de aankoop - ik was bang dat ik het niet kon dragen vanwege de hitte, maar deze zomer was vrij koud en ik kan niet zeggen dat ik me niet comfortabel voelde om het ding te dragen.

In het algemeen heb ik mijn man gevraagd om een ​​verband voor me te kopen. Hij ging niet bepaald rond en op zoek naar iets, kocht de eerste die langs kwam en het was het Orling abdominale verband. Het kostte ongeveer 3000 roebel - verschrikkelijk duur, denk ik. Ik droeg precies een maand na de operatie een verband en toen werd het verwijderd en vergeten - was het niet langer nodig. Dus links in het land.

Het Orlett-verband is wit, tamelijk dicht - het strekte niet tijdens het dragen, het verloor zijn vorm niet, het werd tijdens het liggen aangetrokken, het velcro is betrouwbaar. Ze waste het verband regelmatig, drenkte het in een bakje poeder, loste het op in warm water, wreef het vervolgens in met een borstel en spoelde het daarna af. Als je goed kijkt, blijven grijze strepen op het verband achter totdat het einde niet kan worden gewassen. Ik hoop dat het verband niet langer bruikbaar is voor iemand voor het beoogde doel.

Recensie Orlett - bandage

Het verband op het kniegewricht voor het fixeren van de knieschijf is naar mijn mening een onmisbaar iets voor degenen die problemen hebben met het kniegewricht. Ik heb spijt van het feit dat ik het niet eerder heb gekocht toen ik het gewricht "uitdeed" en niet wist wat ik moest doen.

Recensie Orlett - bandage

Ik droeg het voor de geboorte en daarna draag ik het. Zeer praktisch, stoort niet en knijpt niet. Tijdens de zwangerschap is het goed uit de taille verwijderd.

Beoordeling Orlett - Corset

Met het lumbale korsetfirma Ortt ontmoet in 1998.
Ik had een zeer snelle geboorte en zelfs de vrucht was 5 kg. Als gevolg - de verplaatsing van de wervels en knijpen van een soort van zenuw. Er was een sterke slap op het linkerbeen, pijnlijke, vermoeiende pijn, bewegingsbeperking.

Ging naar de manueeltherapeut. Het plezier is niet goedkoop, maar het heeft me geholpen. Zodat de inspanningen van de dokter niet tevergeefs zijn - hij adviseerde me om een ​​korset met 4 verstijvende ribben van het bedrijf Orlett te kopen voor het repareren van mijn zere lende na de manipulaties.
In de orthopedische salon werd ik geselecteerd als korset.
Werd direct na de procedure gedragen, terwijl het lichaam ontspannen is. En altijd in de ochtend, zonder uit bed te komen. Bewaarde het bij de hand. Ik ben er alleen thuis binnengelopen, omdat je het niet lang kunt dragen, je wordt moe. En op straat kleed je je niet zomers aan - verstevigende ribben kijken door. Ik werd ongeveer 2 maanden behandeld in een handleiding. En geleidelijk verdwenen alle pijnlijke symptomen.

Periodiek worden oude gevechtswonden gevoeld. Plus herfstverergeringen en huishoudelijke taken in de vorm van conserveringsvoorbereidingen voor de winter. Je komt overdag in de keuken en 's avonds, "dan doen de poten pijn, dan valt de staart eraf." Daarom draag ik mijn korset wanneer ik zit en lange tijd dumplings maak, achter de computer zit of vandaag, ik maak 6 uur lang lege plekken.

De ribben ondersteunen de rugspieren goed, laten de wervels niet op elkaar zitten en dwingen me de houding te volgen.

Gemaakt van een korset van ademend gaas, verstevigd met vier metalen ribben. Uitgerust met een klittenbandsluiting en twee elastische sluitingen om de sluitkracht in te stellen.

Recensie Orlett - bandage

Ik denk dat elk zwanger meisje zich afvraagt ​​wat hij moet doen om striae te voorkomen en hoe hij rugklachten en pijn in de onderrug van een groeiende buik kan verlichten. Ik ook, op 6 maanden oud, begon alle geneugten van de zwangerschap te voelen. Het was decembermaand, ik had constant niet voldoende lucht thuis, ik liep elke dag, maar vanwege de zwaarte van mijn maag kon ik niet langer dan een half uur door de straten lopen. Ik besloot om een ​​verband te kopen.

Voor de aankoop ging naar een gespecialiseerde apotheek die orthopedische producten van verschillende bedrijven verkoopt. Een specialist bood me onmiddellijk een verband aan van Orlett. Met het meten van mijn maag kreeg ik de maat L aangeboden, liet zien hoe ik goed draag. Het korset kan niet alleen tijdens de zwangerschap worden gedragen, maar ook na de bevalling, maar om een ​​of andere reden verbood de gynaecoloog het dragen van een verband onmiddellijk na de bevalling en tijdens de maand, waarbij werd uitgelegd dat de baarmoeder zichzelf zou moeten samentrekken en het verband het alleen zou hinderen.

Nadat ik op een verband was gelegd, wilde ik het niet meer verwijderen, voelde ik de steun van de buik en voelde ik me gemakkelijk in de onderrug en ging ik naar de apotheek in huis. Er waren geen onplezierige sensaties uit het verband, niets werd ergens geperst en niet aangescherpt. Dus het werd tot de geboorte in hem vastgehouden.

Het enige dat ongemakkelijk zit bij het dragen van een verband.

Het wordt aanbevolen om een ​​verband in een buikligging te zetten. Helemaal niets hoeft geen ongemak te zijn.

Ik raad alle zwangere meisjes aan dit verband aan! Maak in elk geval je leven in deze periode gemakkelijker!

Recensie Orlett - bandage

Ik heb Orlett MS-96 bandage gekocht op aanraden van een verloskundige-gynaecoloog. Begin te dragen sinds 16 weken zwangerschap. Dit verband is met name onmisbaar voor zwangere vrouwen die problemen hebben met de wervelkolom, namelijk: hernia, uitsteeksel, osteochondrose. En inderdaad allemaal zwanger. Omdat het in dit model zit, zijn er aan de achterkant semi-rigide frameadapters die de achterkant perfect fixeren. De spieren van de rug en de buik zijn niet zozeer gespannen onder belasting. Het is onvervangbaar voor degenen die veel staan ​​of bewegen, zonder dit verband zou ik het huis niet verlaten, zelfs niet voor een paar minuten. Bovendien had ik cervicale insufficiëntie en was er een verloskundig lospend pessarium. Zonder dit verband zou het veel moeilijker zijn om een ​​zwangerschap te verduren.

Recensie Orlett - bandage

Bandage.
Zwangerschap is een test voor de "kracht" van het vrouwelijk lichaam. Hoe hard het ook klinkt, het is waar.

Persoonlijk kreeg ik geen verband voorgeschreven door de behandelende arts. Ik heb het zelf.

In een latere periode van de zwangerschap, wanneer de foetus ernstiger wordt naar de onderbuik, en de rug doet pijn en er is een grote kans op het 'verdienen' van aambeien, evenals alle ongewenste strepen, is het verband een onmisbaar ding - een redder in nood.
Natuurlijk leven we in de moderne wereld en zijn niet langer nieuw in het aanpassen van het verband, maar dit is een zeer belangrijk aspect. Het verband is perfect afgestemd op de buik.

Kwaliteitskatoen met elasthan. Het is niet warm of koud.

Meer.
Wanneer je langverwachte baby tot stand komt, gebruiken we hiervoor een verband - niet om een ​​niet-krimpende buik te krijgen, die moeilijk te verwijderen is.

Zoiets cools is voor ons uitgevonden, lieve vrouwen!

Ik hoop van harte dat dit heeft geholpen om te beslissen of we wel of niet willen kopen.
Bedankt.

Recensie Orlett - bandage

Van een kleine periode van zwangerschap werd ik op een toon gezet. Mijn maag groeide langzaam en ergens op de vijfde maand, toen de buik al zichtbaar was, benoemde de dokter me een verband. Geweldig ding, geweldige man die het bedacht heeft. Ik kocht het in een orthopedisch salon, ik herinner me de prijs niet precies, maar meer dan 2000 roebel. Meryl veel bandages en voor 1000 roebel en voor 5000 roebel. Maar bovenal vond ik het postpartumverband Orlet MS 96. Ik kwam er bijna niet uit. omdat Ik had de piek van de zwangerschap op de hitte, ik koos voor een gemakkelijk verband en niet voor een erg warm verband. Orlett MS 96 is goed omdat het in het gat zit, dat voor luchtcirculatie zorgde en ik er niet zo warm in was. Ik denk dat het feit dat ik meer dan één stuk heb, ook een verdienste is van het verband. Ik droeg hem ongeveer 4 maanden, zes keer gewassen voor de hele tijd. Speciaal nam beige - niet merk. En het zal meer dan één zwangerschap dienen, het kan worden aangepast, Velcro in uitstekende conditie, de vasthoudendheid is niet verloren. Nou, hij heeft mijn rug perfect gelost, ik ging te voet al de zwangerschap, ik ging veel) Ik adviseer je een verband van dit merk. Ik vergat - na de bevalling heb ik het niet gedragen, het was een keizersnede en de randen van het verband vielen recht op de naad, hier kwamen de lakens te hulp. En dus na de geboorte kan iets goeds worden uitgesteld als je wilt)

Review over Orlett - Kunststof enkelorthese

witte kleur - wordt te snel vies bij dagelijks gebruik.

zeer sterke fixatie voor slappe voeten. Gebruik in het dagelijks leven - echt helpt. Zelfs de auto krijgt een klein ritje. Verstopt onder de kleding.

Review Orlett - corrector voor houding

Ik heb een houdingscorrector Orlett TLSO-250 (A) BLACK gekocht, omdat Ik heb een sterke buiging, waardoor mijn rug pijn doet, vooral na het werk en tijdens lang lopen. Ik gebruik de corrector ongeveer 2 weken en ben zeer tevreden - ik vergat rugpijn. Ik kwam altijd thuis van het werk, ontspannen en kon niet bewegen, maar nu is er praktisch geen pijn.
Het is heel eenvoudig om aan en uit te trekken, het is niet merkbaar onder kleding, het beperkt bewegingen niet. En de prijs steekt gunstig af bij vergelijkbare producten van andere merken. Het enige kleine ongemak is dat de bescherming van de riemen glijdt en moet worden gecorrigeerd, maar dit zijn kleinigheden. Over het algemeen is de aankoop zeer tevreden.

Recensie Orlett - bandage

Ik wil melden) vandaag in de ochtend dat ik een verband droeg (ging winkelen). Het was comfortabel en niets was winderig vandaag +, en de achterkant is veilig beschermd. We kwamen aan om 14.00 uur en vertrokken, het is noodzakelijk om een ​​beetje te wennen. Trouwens, ik ga nergens heen. Kortom: ik ben zeer tevreden. "

Ik denk niet dat het nog een verband nodig zal zijn. maat wordt genomen onder de buik.
Ik heb zelfs 1 cm lang op voorraad. Als de maat op de uiterste limiet van de singel onder de buik rust, kan de maat meer worden geadviseerd, maar in elk geval zal deze salon worden gemeten.

Neem contact met ons op

Dit product is dit niet

Je kunt het toevoegen
naar de wachtlijst

Dit product is dit niet

Je kunt het toevoegen
naar de wachtlijst

Goederen worden niet terugbetaald.

Goederen van goede kwaliteit die niet kunnen worden geruild (geretourneerd) worden vermeld in de lijst die is goedgekeurd door de regering van de Russische Federatie van 19 januari 1998. 55. Meer lezen

Bepaal je maat

  • beschrijving
  • parameters
  • levering

Orlett MS-96 Prenatale bandage is speciaal ontworpen voor aanstaande moeders. Het bevestigt op betrouwbare wijze de buikholte en kleine bekkenorganen in de juiste fysiologische positie en ondersteunt ook de buik. Het gebruik van een verband helpt de positie van de foetus te normaliseren, de ontwikkeling van hypertonie van de baarmoeder te verminderen, overmatig uitrekken van de spieren en huid van de buik en het verschijnen van striae te voorkomen. Voordelen en kenmerken van het verband: Geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap; Canvas bandage slijtvast, lucht- en vochtdoorlatend; Het weefsel is biologisch inert en veroorzaakt geen allergieën; Het verband heeft extra versterkingsbanden die het gemakkelijker maken om te passen en de belasting van de lumbale wervelkolom te verminderen.

DEEL MET VRIENDEN:

Regels voor vragen en feedback

Een beoordeling schrijven of stemmen is vereist
registratie op de site

Log in op uw account Wildberries of registreer - het zal niet meer dan twee minuten duren.

REGELS VOOR VRAGEN EN FEEDBACK

Recensies en vragen moeten alleen informatie over het product bevatten.

Beoordelingen kunnen klanten verlaten met een inwisselpercentage van ten minste 5% en alleen op de bestelde en geleverde goederen.
Voor één product kan de koper niet meer dan twee beoordelingen achterlaten.
U kunt maximaal 5 foto's bijvoegen bij beoordelingen. Het product op de foto moet duidelijk zichtbaar zijn.

De volgende beoordelingen en vragen mogen niet worden gepubliceerd:

  • wijzend op de aankoop van dit product in andere winkels;
  • met contactgegevens (telefoonnummers, adressen, e-mail, links naar sites van derden);
  • met vloeken, beledigend de waardigheid van andere klanten of de winkel;
  • met een overvloed aan hoofdletters (hoofdletters).

Vragen worden pas gepubliceerd nadat ze een antwoord hebben ontvangen.

We behouden ons het recht voor om een ​​recensie te bewerken of niet te publiceren en een vraag die niet voldoet aan de vastgestelde regels!

Fout bij laden

U kunt maximaal 5 foto's toevoegen.

We hebben je bericht ontvangen en geaccepteerd.

Sommige beoordelingen vereisen verificatie, dus publicatie kan worden vertraagd.

Bandage Orlett MS-96.

Heeft iemand dit gebruikt?
Hoe voel je je?
Is het echt comfortabel om erin te zitten?
Is het realistisch om de hele dag te dragen?
Kun je een ander model voorstellen dat aan mijn criteria voldoet? Ik heb nog geen alternatief gevonden.

UPD:
Vandaag ben ik gaan jagen, omdat de orthopedische salon waarin ik wilde meten Orlett beloofde hem alleen op vrijdag te brengen. Ik klauterde verschillende winkels en deed verschillende ontdekkingen.
In de dam op Chertanovskaya een zeer slechte keuze, niemand bood enige hulp, maar ze wilden niet echt. In Olanta in Airbus werd ik pas benaderd na 10 minuten onderzoek van het bereik. Elk model moest smeken om passend te worden. Geluk knoopte de band verkeerd, had te maken met de rest van de meesten. Alles is traag, muilkoppen niet tevreden. Natuurlijk niet onbeleefd, maar de magie die Pendel in het onderwerp zou hebben. In Mamania, een heel aardige tante, een consulent, na een hoop hulpstukken, toen ik al met niets weg wilde, bood me zo'n verpleegster aan

Hij kocht het. Een soort compromis tussen comfort slip en tape-functionaliteit.
Toegegeven, de prijzen zijn daar hoger dan de Olantovsky-roebels met 100+, maar ik had geen spaargeld meer nodig: /

Dank aan iedereen die mij heeft geholpen deze moeilijke vraag te begrijpen)))

Mijn conclusie: het verband moet vóór aankoop worden gemeten. Ik, tot ik "mijn vyraant" vond, begreep niet eens of het bij anderen wel handig voor me was. Ja, en de definitieve mening die ik alleen in de "veld" -voorwaarden kan formuleren)))

PS: Maar Orlett zal nog steeds op maat gaan. Plots is het nog comfortabeler? : D

Top 10 zwangerschapsstropdassen

Feature Rating

Verloskundigen en gynaecologen bevelen aan dat veel zwangere vrouwen een prenatale band gebruiken voor een comfortabele bevalling. Het minimaliseert het risico op striae op de huid, het optreden van pijn in de rug tijdens langdurig rechtop staan ​​en helpt zelfs de verplaatsing van organen, het verschijnen van hernia's en de divergentie van spieren te voorkomen. Ze onderscheiden zich door het feit dat ze zijn gemaakt van een zeer zacht elastisch materiaal dat ademend is en geen irritatie veroorzaakt, maar ook een allergie, met een elementaire sluiting en geen vaste elementen bevat.

Postpartumverbanden kunnen niet alleen worden gebruikt na de bevalling, maar ook na verschillende operaties. Ze helpen om de oorspronkelijke toestand van de spieren snel terug te brengen, en dragen bij aan de juiste vorming van postoperatieve hechtingen. Dergelijke elastische producten moeten worden geselecteerd in overeenstemming met de grootte en het gewenste resultaat. Om een ​​snel effect te bereiken, is het noodzakelijk om speciale aandacht te besteden aan de keuze van een orthopedisch product. Voor een snelle zoektocht naar de beste optie, hieronder vindt u de beoordeling van prenatale, postpartum en universele verbanden van verschillende bedrijven en landen van fabricage op basis van klantrecensies.

Het beste prenatale verband voor zwangere vrouwen

De prenatale band wordt meestal geproduceerd door fabrikanten in de vorm van korsetten. Dit komt door hun gunstige eigenschappen en hun draaggemak. Zo'n orthopedisch product kan een zwangere vrouw behoeden voor onplezierige pijn en sensaties. Om zo'n verband te dragen begint het in 2-3 trimesters, wanneer de maag al begint te groeien of al de gewenste vorm heeft aangenomen. Het product draagt ​​bij aan de juiste ontwikkeling van de foetus, houdt alle inwendige organen op de juiste plaats en vermindert de belasting van de wervelkolom. Dientengevolge voelt een vrouw zelfs in de laatste perioden zich comfortabel en voelt ze geen pijn in de onderrug, wat vaak wordt waargenomen bij meisjes die geen zwangerschapsverband dragen. Een ander argument om een ​​dergelijk product te kopen, is de vorming van striae op de huid te voorkomen. Beoordeling van de beste prenatale bandages zal helpen bij het maken van de juiste keuze.

4 FEST 1444

Al meer dan een jaar is het prenatale verband in de vorm van een riem van een Russische fabrikant moeders geweest. Verstelbare riem en klittenband maken het gemakkelijk in gebruik, het is niet nodig om veel tijd aan de fixatie te besteden. De fabrikant biedt vrouwen drie kleuren van het verband, geschikt voor elke kleding en stemming: klassiek wit, praktisch zwart en romantisch lichtroze. Je kunt het bovenop kleding dragen of eronder.

Deskundigen bevelen aan dat zwangere vrouwen een verband dragen terwijl ze in een horizontale positie zitten, wat de meest correcte fixatie van spieren en inwendige organen garandeert. Perforatie op het product zorgt voor een normale inademing van de huid en het voorkomen van het onaangename gevoel van de "kas". Speciaal aanbevolen om deze riemliefhebbers van actieve levensstijlen te dragen, die meer dan drie uur op hun benen staan. In klantrecensies merken ze op dat dit model perfect is gefixeerd aan de achterkant, waardoor het ongemak wordt weggenomen en het gemakkelijker wordt om te bewegen.

3 Medela 200.08

Elastische steunriem voor zwangere vrouwen van het bedrijf Medela - een geweldige budgetvondst. Het kleurenpalet en het brede bereik zullen elke vrouw verrassen, ongeacht het volume dat ze heeft. De afwezigheid van naden maakt het model zeer comfortabel, omdat niets in de huid zal kruipen en onaangename sporen achterlaat. Maximale hechting aan het lichaam en een geringe dikte van het materiaal maakt de riem onzichtbaar onder strakke kleding. Microfiber veroorzaakt geen allergische reacties en andere irritaties van de gevoelige huid van een vrouw.

Speciale doorschijnende inserts aan de voorkant van het product elimineren de mogelijkheid om in de buik te knijpen, en het verdichte tegenoverliggende deel creëert extra steun voor de zwangere vrouw vanaf de achterkant, wat een gevoel van comfort en betrouwbaarheid geeft. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat het product geen lucht toestaat, maar dat is het niet. Het model kan in een typemachine worden gewassen, wat een groot voordeel is, het is goed gedragen, verliest zijn vorm en uiterlijke consumentkwaliteiten niet lang. Te oordelen naar de vrouwenbeoordelingen is dit het beste antenatale verband in de "prijs-kwaliteitverhouding".

2 Tonus Elast 0008

Het verband voor zwangere vrouwen gemaakt in Letland is gemaakt in de vorm van een korset en heeft een comfortabele klittenbandsluiting. Het is gemaakt van katoenen jersey, veroorzaakt geen allergieën op de huid en is erg handig in gebruik. Het brede lint, de comfortabele vorm en het klassieke uiterlijk - dit alles combineert het verband TONUS ELAST 0008. Gemaakt in het wit.

  • aangenaam en hoogwaardig materiaal;
  • comfort bij gebruik;
  • aangename sensaties op de huid;
  • goed orthopedisch effect;
  • perfect voorkomt striae;
  • optimale kosten.

1 Orlett MS-99

Duits zwangerschapsverband gemaakt van polyester, katoen, spandex en nylon. Het verschilt van eerdere modellen met een hogere weefseldichtheid. Productkleur: beige. Het heeft verschillende baleinen en hoogte en ondersteunt niet alleen de buik, maar ook de bovenste borst. Hoge kwaliteit van dit verband voor zwangere vrouwen zorgt voor langdurig gebruik. Het omhelst goed met zijn functies en laat een vrouw zich goed voelen, zelfs in de laatste stadia van de zwangerschap.

  • hoogwaardige materialen;
  • hoge slijtvastheid;
  • brede tafel van maten;
  • biedt comfortabele beweging;
  • ademende stof.
  • hoge prijs;
  • niet 100% voorkomt striae;
  • smal kleurenbereik.

Het beste universele verband voor zwangere vrouwen

De beoordeling van de beste bandages kon niet zonder een aparte categorie gewijd aan universele producten. Ze hebben deze naam vanwege zijn veelzijdigheid. De mogelijkheid om dit type bungee zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling te gebruiken, maakt ze vooral populair op de markt. Bij het kopen van een universeel verband, bespaart het meisje geld en tijd, omdat ze hoeft niet voor twee verschillende producten te kiezen. Orthopedische eigenschappen zorgen voor een goede gezondheid van moeder en kind voor de bevalling en daarna dragen ze bij aan het snel herstel van de vrouwelijke vorm.

3 Mama Comfort Ideal Universal

Het verband van de Russische productie verschilt in optimale kosten en een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Het heeft een universeel doel, gemaakt van polyamide en elastaan, die gemakkelijk de vorm aannemen van de maag, ongeacht de grootte. Het kan voor en na de bevalling worden gebruikt door het verband simpelweg ondersteboven te draaien. Het product helpt de belasting van de wervelkolom te verminderen en onaangename pijn in de rug en onderrug te verminderen.

  • lage prijs;
  • elastische materialen;
  • betrouwbare sluiting;
  • groot formaatbereik;
  • sterk zichtbaar onder kleding;
  • niet erg comfortabel gevoel bij gebruik;
  • te strak.

2 Orlett MS-96

Universeel verband Orlett MS-96 voldoet perfect aan zijn taken, zowel voor als na de bevalling. Te oordelen naar de beoordelingen, het voorkomt echt het verschijnen van striae, wordt niet gevoeld tijdens het dragen en verbetert de fysieke conditie van de vrouw. Het verlicht ook de rugpijn in de prenatale periode en helpt om snel in vorm te komen na de geboorte van de baby.

  • een afzonderlijke kleverige laag om het volume van het verband aan te passen;
  • hoge slijtvastheid;
  • comfortabel gevoel tijdens het dragen;
  • snel verstrakt de maag na de bevalling.

1 Orto DB 111

Universeel verband van een populaire Duitse fabrikant heeft een anatomisch handige vorm, past precies in het lichaam en veroorzaakt aangename sensaties tijdens het dragen. Het product is zowel geschikt voor gebruik vóór de bevalling als daarna. De stof is elastisch, ademend en natuurlijk. In dit verband is het niet alleen handig om te lopen en te zitten, maar zelfs om te slapen.

  • juiste vorm;
  • elastisch materiaal;
  • betrouwbare klittenband;
  • goede orthopedische eigenschappen;
  • perfect verlicht pijn en ondersteunt de buikspieren.
  • lage slijtvastheid;
  • niet erg comfortabel om te dragen na de bevalling.

Het beste postpartumverband

Het gebruik van een verband na de bevalling draagt ​​bij aan het aanspannen van de buikspieren en de ondersteuning van de inwendige organen. Met dit product hoeft het meisje zich geen zorgen te maken over een losse maag of striae. Als u een keizersnede heeft ondergaan, dan heeft u speciaal dit soort orthopedische middelen nodig. Ze verminderen de pijn en vormen een regelmatig litteken. Beoordeling van de beste postpartumverbanden zal moeilijke keuzes tussen een groot aantal verschillende producten vergemakkelijken en kostbare tijdwinst opleveren.

3 Trives T-1222

Al meer dan een kwart eeuw produceert een bedrijf uit Sint-Petersburg hoogwaardige producten voor de gezondheid van zwangere vrouwen en niet alleen. Absoluut alle producten hebben certificaten die de uitstekende kwaliteit van producten bevestigen. De postpartum riem T-1222 is het populairste product van de binnenlandse fabrikant. Gemaakt van mesh-materiaal dat lucht circuleert. Klittenbandsluitingen snel en probleemloos de riem in de gewenste positie vastzetten. Speciale stenen gemaakt van medisch plastic, genaaid in een verband, laten het lendegebied niet overbelasten, u hoeft ze alleen maar goed te plaatsen ten opzichte van de wervelkolom (het wordt aanbevolen om de instructies voor gebruik zorgvuldig te lezen).

Een extra dekvloer op de voorkant van het product creëert het effect van een aangehaald buikje na de bevalling, en de naakte discrete schaduw zal onzichtbaar zijn onder lichte kleding. Klanten zeggen dat dit model grillig is in de verzorging: alleen met de hand wassen met een delicaat reinigingsmiddel. Het is strikt verboden om te drogen met behulp van verwarmingsapparatuur, wrijven, knijpen en strijken.

2 Nuova Vita 11698

Bandage in de vorm van slipjes, waarschijnlijk de meest comfortabele optie voor degenen die constant in beweging zijn. Een naadloos korset voor jonge moeders doet uitstekend werk met de taak om het figuur in de eerste maanden na de geboorte te behouden en te corrigeren. Zacht weefsel past aangenaam op het lichaam, zonder vouwen te vormen, en herhaalt zich vloeiend anatomische lijnen. Gebrek aan naden staat garant voor een comfortabele sok voor een lange tijd.

Het verband is zelfs onder de meest passende kleding volledig onzichtbaar, waardoor je je eigen aantrekkelijkheid en lichtheid voelt. Een comfortabele pasvorm van het product laat hem niet in de taille vallen. De fabrikant claimt een speciale eigenschap van een stof met een antibacteriële coating. Het verband wordt vastgemaakt met haken die zich tussen de benen bevinden en die het vastklampen aan kleding verhinderen. Een groot bereik en kleurenpalet vindt een reactie in het hart van elke vrouw. Dit is de beste optie postpartumverband.

1 Belly Bandit Original

Het 'originele' model van het Amerikaanse bedrijf was de eerste in de Belly Bandit-lijn, dus het kan niet bogen op een geavanceerd ontwerp, maar dit neemt niet weg dat het de beste op de wereldmarkt blijft. Experts raden aan het na de bevalling en de operatie te dragen. Het ondersteunt perfect verzwakte spieren, veroorzaakt geen ongemak bij contact met hechtingen en littekens. Het unieke materiaal brengt de inwendige organen en buikspieren snel in een normale toestand, waardoor uitsteeksel van de navel wordt voorkomen.

Het verband simuleert het probleemgebied van de buik en verlicht de spanning van de ruggenmergspieren. Het is comfortabel om te dragen, het vervormt niet na het wassen. De mate van spanning wordt geregeld afhankelijk van de wensen. Afgaande op de beoordelingen van klanten, garandeert regelmatig gebruik het herstel van de spiertonus en het lichaam als geheel, vermindert het het optreden van striae op de huid.